• Ondersteunt Smartphones & Tablet
  • 100% Klanten Tevredenheid
  • 60 Dagen GRATIS Ondersteuning
  • Vast Contactpersoon
  • Snelle levering

Klanten vertellen over webbasing

Steffan Nijhof

Een jaar geleden kwam ik in contact met Wietse van Ginkel van Webbasing.nl. Na een testcase bleek al snel dat we een goede partner hadden gevonden in Webbasing.nl. Korte lijnen, persoonlijke communicatie en kwalitatief hoogwaardige programmeer-werken.

Webbasing.nl is een web-ontwikkelaar die meedenkt en het beste resultaat probeert te behalen voor zowel de klant als de eindgebruiker. Ook de nazorg die ze bieden is van hoog niveau. De sporadische problemen worden op flexibele wijze opgelost. Geen poespas, gewoon een professionele partij om goed mee samen te werken.

Steffan Nijhof
Wiebe Blankenberg

We hebben Webbasing voor meerder projecten ingezet. Ik zie de mensen achter Webbasing als vriendelijke gasten met hart voor de zaak en de projecten waaraan ze werken. Met plezier en succes hebben we gezamenlijk de projecten opgeleverd. Er zullen er nog vele volgen!

Wiebe Blankenberg
Jac Willemsen

Komen na wat er afgesproken is, zijn stipt en weet gelijk waar je aan toe bent. Fijne jongens om mee samen te werken en bovenal vertrouwd. Kortom.. zéér tevreden. (dat mag ook wel eens gezegd worden}

Jac Willemsen
Dick van Geemen

‘Wij hebben Webbasing leren kennen als een betrouwbare en professionele software ontwikkelaar. Eén waar je waar voor je geld krijgt.’

Dick van Geemen